......آموزشیاران پرچمداران سوادآموزی
بسوی نوربا سوادآموزی با عزم ملی و مدیریت جهادی
اخبار  
     

 

  رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در دیدار با هیأت مصری: تاریخ خبر :  07/08/92
 

 

موفقیت های سوادآموزی کشور مرهون توجه و نگاه عمیق معمار کبیر انقلاب است




رئیس سازمان نهضت سوادآموزی  کشور در دیدار با هیأت مصری:

موفقیت های سوادآموزی کشور مرهون توجه و نگاه عمیق معمار کبیر انقلاب است

 معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور در جلسه ای که عصر روز گذشته در سالن اجتماعات این سازمان با رئیس و اعضای تشکل مرکز اسلامی اندیشمندان و نخبگان مصر تشکیل شد ، ضمن خوشامد گویی و ابراز امیدواری برای پیدا کردن راه حل هایی قابل اجرا برای رفع مشکل بی سوادی آن کشور ، انتخاب سوادآموزی به عنوان محور همکاری های این مجموعه با دانشجویان جهان اسلام را نشان از هوشمندی اعضای این تشکل دانست .

علی باقرزاده رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به آزاد سازی اسراء جنگ بدر در قبال سوادآموزی در صدر اسلام اظهار داشت  : بحث سوادآموزی ریشه در مباحث دینی ما دارد که حضرت امام خمینی (ره ) در نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران با الهام از آموزه های دینی فرمان ریشه کنی بیسوادی و بپا خواستن تمامی بيسوادان برای یادگیری و تمام افراد با سواد را برای یاد دادن را صادر نمود تا به تعبیر آن بزرگوار ایران اسلامی به مدرسه ای بزرگ تبدیل شود. وی گفت تمامی موفقیت های این سازمان در طول بیش از 34 سال از فعالیت خود نیز مرهون همین نگاه ژرف و عمیق حضرت امام (ره) است ، که البته این فرمان بعدها در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و تشکیل سازمان نهضت سوادآموزی برای مبارزه با بیسوادی باتصویب نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تبدیل به قانون شد.

معاون وزیر خاطرنشان ساخت که فرمان تاریخی حضرت امام در سه سطح کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت بود که در کوتاه مدت مردم باید مهارت خواندن و نوشتن را آموزش ببینند در بخش میان مدت ، کشور به استقلال فرهنگی برسد و در بلند مدت تمامی جامعه به جامعه یادگیرنده تبديل شود و يادگيري مادام العمر اتفاق بیافتد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خدمات این سازمان در طول مدت فعالیت به کاهش درصد بی سوادی کشور از 50% قبل از انقلاب به کمتر از 15% در تمامی گروه های سنی و زیر 7 % برای گروه سنی زیر 50 سال

-         بهبود در صد با سوادی به حدود 94% در زیر 50 سال

-         کاهش اختلاف درصد با سوادی مناطق شهری و روستایی به 8%

-         کاهش اختلاف در صد با سوادی زنان ومردان به 5/3%

-         ارایه تنوع در فعالیت ها و خدمات سواد آموزی

-         گسترش عدالت آموزشی بین زنان و مردان جامعه و .. اشاره کرد.

منبع خبر :   روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی



تاریخ: سه شنبه 7 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری
09:461392/8/7 سه شنبه
 

 
 
طي بخشنامه اي از سوي معاونت پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش :
 
 
 
 
 
 عناوين فعاليت ها و اقدامات پيشنهادي يوم ا... 13 آبان ابلاغ شد   

طي بخشنامه اي از سوي معاونت پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش ، عناوين فعاليت ها و اقدامات پيشنهادي يوم ا... 13 آبان ابلاغ شد.

به گزارش مركز اطلاع رساني وروابط عمومي وزارت آموزش وپرورش، در اين بخشنامه با امضاي حسين هژبري ضمن گراميداشت و تبريك يوم ا...13 آبان كه به عنوان نماد نفي سلطه  و تاكيد بر استقلال كشور و روزي فراموش نشدني در  تاريخ انقلا ب اسلامي  و در روز شمار انقلاب نه يك روز بلكه يك انقلاب  توصيف شده است ، آمده است : شايسته است مديران محترم مناطق و مدارس استان ، با عنايت به سال « حماسه  سياسي  و حماسه اقتصادي » ، در روزهاي منتهي  به 13 آبان  برنامه هاي متنوعي براي گراميداشت  اين مناسبت ها  كه  در برگيرنده  خلاقيت  و نوآوري  دانش آموزان  و همكاران  معزز فرهنگي است را با مقتضيات بومي و به تناسب نام گذاري  ايام تدوين و اجرا نمايند و گزارش مصور اقدامات  را حداكثر تا تاريخ  25/8/1392 در قالب لوح فشرده  به ادارات كل فرهنگي  و هنري اين معاونت  ارسال كنند.

براساس اين گزارش، در اين  بخشنامه به عناوين فعاليت ها و اقدامات  پيشنهادي  به شرح زير اشاره شده است :

- تشكيل ستاد بزرگداشت يوم ا... 13 آبان و مقام دانش آموز در استان ، منطقه  و مدرسه با عضويت نمايندگان  تشكل هاي دانش آموزي .

- مدرسه آرايي و فضاسازي  متناسب با سليقه  و ذائقه  دانش آموزان در سطح شهر و مدارس.

- صدور بيانيه مشترك تشكل ها و انعكاس رسانه اي آن .

- برگزاري گفتمان هاي بصيرت افزايي با موضوع« تحليل ريشه ها و پيامدهاي وقايع  13 آبان و نقش آن در سير پيروزي انقلاب اسلامي  و نيز راهبرد عزت مندانه دولت  تدبير و اميد در موضوع هسته اي » ، باحضور شخصيت هاي متعهد و مقبول ، ترجيحا از ميان فرهنگيان .

- حضور دانش آموزان در مراسم غبارروبي و نثار شاخه هاي گل در مزار شهداي دانش آموز.

- اجراي برنامه هاي متنوع فرهنگي و هنري  .

- مشاركت  دانش آموزان  در اجراي برنامه هاي روز راهپيمايي از قبيل اجرا ، شعار ، قرائت بيانيه و...

- استفاده از تصاوير شهداي دانش آموز  منطقه و شهداي دانش آموز  كشورهاي مسلمان در راهپيمايي.

- دعوت از اولياي شهداي دانش آموز و خانواده هاي ايثارگران ،جانبازان و آزادگان  سرفراز براي بازگويي زندگي و خاطرات  ماندگار.

- برپايي ايستگاه هاي صلواتي و نمايشگاهي  در مسير راهپيمايي.

- حضور نظام مند و منظم اعضاي تشكل هاي دانش آموزي ( درصورت  امكان با لباس فرم مرتبط) در راهپيمايي.

- برگزاري مسابقات  فرهنگي ( به سوي حماسه ) ، ورزشي  و تكريم و تقدير از دانش آموزان  و برترين  هاي اخلاقي  ، قرآني ، علمي و حجاب در مدارس .

- اجراي طرح  فعاليت هاي قابل واگذاري به دانش آموزان در مدارس با فرارسيدن روز دانش آموز و اطلاع رساني و انعكاس آن .

- فراهم نمودن زمينه لازم  براي تقدير معلمان و اوليا از دانش آموزان در اين ايام .

- اجراي گروه هاي نمايش و سرود هاي  همگاني قوي و برتر مناطق توسط دانش آموزان در مكان هاي عمومي.

- برگزاري صبحگاه  مشترك اعضاي تشكل هاي دانش آموزي .

- حضور دسته جمعي دانش آموزان در مراسم عبادي سياسي نمازجمعه و در صورت امكان سخنراني  يكي از دانش آموزان  توانمند  و برتر پيش از خطبه ها  با  موضوع استكبار ستيزي.

- برگزاري سلسله مسابقات ( دانش آموز طراز جمهوري اسلامي ايران ) .

- برگزاري مسابقه پيامكي ، روزنامه ديواري  با عنوان سرمشق حماسه .

- حضور دانش آموزان در مراكز صداوسيماي استان ها و شركت در گفتگوهاي مربوط.

- برگزاري كلاس هاي آموزشي  ارتقاي مهارت هاي اجتماعي دانش آموزان .

- فعال نمودن ايستگاه مشاوره  و پاسخگويي به سئوالات  و مشكلات دانش آموزان.

- برگزاري مسابقه نقاشي  همگاني با موضوع دانش آموز  و قانون مداري ، دانش آموز و نهضت حسيني.





تاریخ: سه شنبه 7 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری
   
     

  رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور :جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با بیسوادی به دانش بومی دست یافته است. تاریخ خبر :  07/08/92
 
 
علی باقر زاده معاون وزیرآموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور : در جمهوری اسلامی خدمات سواد آموزی برای جامعه هدف متناسب با سن ، جنس ، فرهنگ بومی و دیگر اقتضائات اجتماعی است

 

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور :

علی باقر زاده معاون وزیرآموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور روز گذشته در جلسه ای که به منظور انتقال تجربیات سواد آموزی ایران با هیأت مصری تشکیل شده بود گفت : در جمهوری اسلامی خدمات سواد آموزی برای جامعه هدف متناسب با سن ، جنس ، فرهنگ بومی و دیگر اقتضائات اجتماعی است و می توان گفت که ایران اسلامی در مقوله سواد آموزی به دانش بومی دست یافته است . وی اذعان داشت :  ما در منطقه جزء کشورهای مرجع در سواد آموزی هستیم و تقریبا در تمام نشست هایی که در مبحث سواد آموزی در منطقه تشکیل می شود جمهوری اسلامی نیز شرکت می کند و تجربیات خود را در این زمینه به دیگر کشورهای منطقه انتقال می دهد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت : با همه محدودیت هایی که برای جمهوری اسلامی ایجاد کرده اند ، الحمدلله توانسته ایم د رمبارزه با   سواد آموزی نیز 5  نشان بین المللی را از آن خود کنیم . وی از بستر سازی جهت تهیه شناسنامه سواد برای افراد ایرانی ، تهیه بانک اطلاعات اسمی ، استقرار و توسعه سامانه سواد آموزی و بومی سازی تجارب دیگر کشورها را از موفقیت های دیگر این سازمان دانست . رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور سپس اظهار داشت : کشور جمهوری اسلامی ایران به عدالت آموزشی و رفع تبعیض بین زنان و مردان در آموزش ، یادگیری و کسب هنر و مهارت های اجتماعی توجه ویژه ای دارد به طوری که بیشتر فعالیت های این سازمان پس از انقلاب اسلامی ، معطوف به آموزش زنان و روستائیان بوده و بخشی از جوایز بین المللی ما نیز بخاطر نو آوری در این زمینه است. علی باقر زاده گفت : ما تجربه زیادی در تالیف کتب درسی  و تولید محتوای آموزشی داریم و هر سال متناسب با نیاز و علایق مخاطبین و گروههای سنی متفاوت ، کتاب های جدید تولید می کنیم .




تاریخ: سه شنبه 7 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری
اخبار  
     

 

  رئیس مرکز اسلامی اندیشمندان و نخبگان بیداری مصردر جلسه هم اندیشی با سازمان نهضت سواد آموزی: تاریخ خبر :  07/08/92
 
 
با الگو برداری از نهضت سوادآموزی ایران ، جهل و تمامی شعبات آن را از بین می بریم.

 


رئیس مرکز اسلامی اندیشمندان و نخبگان بیداری مصر:

با الگو برداری از نهضت سوادآموزی ایران ، جهل و تمامی شعبات آن را از بین می بریم.

 به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی،دکتر محمد سید اسماعیل رئیس مرکز اسلامی اندیشمندان ونخبگان از برای بیداری مصر در دیدار با رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور ، ضمن تقدیر و تشکر از مهمان نوازی ایرانیان و ابراز خرسندی از این دیدارگفت : از اینکه اکنون در یک قلعه از قلعه های مبارزه با بیسوادی هستیم بسیار خوشحالیم. وی با بر شمردن اشتراکات ایرانیان و مصری ها گفت :ایران ومصر باداشتن 5 وجه اشتراک (خدا، اسلام ، قرآن ، پیامبر ودشمن مشترک) همیشه باهمدیگر دارای تعامل و ارتباط بوده اندو ما اکنون در زمینه مبارزه با بیسوادی با هرآنچه جهل و خودکامگی است مبارزه می کنیم. محمداسماعیل خاطرنشان ساخت که مصر و ایران دو قدرت حقیقی اند و هر کشوری که بین این دو است جزیره ای بیش نیست.

رئیس مرکز اسلامی اندیشمندان و نخبگان بیداری مصر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف و استراتژی تشکل غیر دولتی خود گفت: هدف اساسی این تشکل بالا بردن آگاهی های عمومی و مبارزه با جهل است که متأسفانه امروزه دشمنان ما خواهان گسترش جهل و تمامی شعبات آن در کشورهای اسلامی هستند. وی ادامه داد: البته ما جهل را فقط در عدم توانایی در خواندن نوشتن نمی دانیم بلکه جهل ، خود كامگي ،نژاد پرستی ، غارت ، چپاول و تجاوز به حقوق دیگران است. وی اظهار داشت که : ما در نظام آموزشی مصر با مشکل اساسی مواجه هستیم و اگر چه به ظاهر هیأتی تحت نظارت هیأت وزیران برای آموزش همگانی ومبارزه با بیسوادی مکلف هستند اما با توجه به عدم موفقیت هیأت مذکور در این امر مهم ، ما به عنوان یک مرکز غیر دولتی که مرکب از اساتید و صاحب نظران دانشگاهی است احساس وظیفه کردیم تا در راستای اهداف تشکل و با در نظر گرفتن قوانین موجود در مصر این کار را آغاز کنیم و البته که کسب تجربه از کشور برادر ، دوست و مسلمان ایران، بهترین کار برای این آغاز بود.




تاریخ: سه شنبه 7 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری
 
پيام دكتر علي اصغر فاني وزير آموزش و پرورش به مناسبت روز ملي خانواده

دكتر علي اصغر فاني وزير آموزش و پرورش به مناسبت 25ذي الحجه برابر با نهم آبان ماه 92 روز ملي خانواده ، پيامي صادر كرد.

 به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش ، در اين پيام آمده است :

بسم الله الرحمن الرحيم

 

بيست و پنجم ذي الحجه روز نزول سوره  مباركه  انسان « روز ملي  خانواده» ناميده شده است

خانواده  كوچكترين و در عين حال مهمترين و اصلي ترين نهاد اجتماعي است كه در رشد وشكوفايي  استعداد و توانمندي هاي فرد در طول تاريخ  ايفاي نقش نموده است ، در اين راستا خانواده ايراني با اصالت  تاريخي و ديني خود،  به خوبي دريافته است براي تربيت فرزنداني عدالت جو، مهرورز، مسئوليت  پذير ، متفكر و نقد پذير در تراز  جمهوري اسلامي ايران بايد در محيطي آكنده از مهر وعطوفت  و احترام متقابل،  فضايي مناسب براي گفتگو  و نقد سازنده  فراهم ساخته  و به كودكان ونوجوانان  فرصت ابراز  وجود داده شود تا ازاين رهگذر روح لطيف آنان صيقل يافته و شخصيت آنان مراحل رشد و كمال را طي نمايد و ظرفيت تحمل  انديشه ديگران در آنان ارتقاء يابد .

رسالت  خطير آموزش و پرورش تربيت انسان هايي خلاق ، فكور و پاي بند  به ارزش هاي الهي است كه با برنامه ريزي منسجم و نظام مند، بسيج  منابع انساني و كليه امكانات متناظر با اهداف ترسيم شده در سند تحول در جهت دستيابي به مراتبي از حيات طيبه  تلاش مي كنند  و در اين راه  همدلي، همنوايي  و هم افزايي خانواده ها  نقش موثر و مفيد خواهد داشت.

امروز كه به لطف الهي  و درسايه  حماسه آفريني هاي ملت غيور ايران در 24 خرداد ماه 92، استقرار دولت اعتدال،  تدبير و اميد محقق گشته است،   در راستاي تحقق رهنمودهاي رياست محترم جمهوري،  مشاركت  اثر بخش  همه نهادهاي اجتماعي و به ويژه  نهاد مقدس خانواده در همراهي و تعامل با آموزش  وپرورش  به ويژه  در ابعاد سياست  گذاري ،برنامه ريزي ، پشتيباني  و نظارت  و كاهش تصدي  گري غير ضرور دولت در بعد اجرا و تقويت روحيه  جمعي مورد انتظار است

اينجانب ضمن گرامي داشت اين ايام خجسته  و مبارك، اميدوارم در سالي كه از سوي مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) به سال حماسه  سياسي، حماسه اقتصادي  مزين گشته است  بتوانيم با تاسي به ارزش هاي ناب اسلامي  درجهت تحكيم بنيان هاي خانواده و بهره گيري از مشاركت آنان در ارتقاء  و بهبود كيفي  تعليم و تربيت  كودكان و نوجوانان  اين مرز و بوم  گام هاي موثري برداريم




تاریخ: سه شنبه 7 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری

   
    اخبار  
     

  خطاب به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي صادر شد:پيام حق شناسي وتشكر دكتر علي اصغر فاني وزير آموزش وپرورش تاریخ خبر :  06/08/92
 
 
در پي ابراز حسن اعتماد ، راي قاطع و پرشمار نمايندگان مجلس شوراي اسلامي ، دكتر علي اصغر فاني وزير آموزش وپرورش پيام تقدير و تشكري خطاب به نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي و مردم شهيد پرور ايران سرفراز صادر كرد .

 


به گزارش مركز اطلاع رساني وروابط عمومي وزارت آموزش وپرورش، در اين پيام آمده است :

                                        بسم الله الرحمن الرحيم

در آستانه  توفيقي مجدد براي خدمتگزاري  بيشتر و موثرتر  به ملت شريف  و شهيد پرور ايران اسلامي ، خداوند بزرگ  را شاكرم  و از اعطاي  اين مسئوليت  سنگين به معلمي كه به عشق تعليم و تربيت فرزندان اين مرز و بوم  زندگي خود را وقف  خدمت به آينده سازان ايران اسلامي كرده است ، خالق  منان ،مهربان و قادر را سپاس گزارم .

اينك كه در سايه  اعتماد مسئوليت  آفرين  نمايندگان  شريف ملت ، توفيق لبيكي  ديگر به پيام  جاويدان  معمار بزرگ  انقلاب  اسلامي ، خميني كبير(ره) براي خدمت بي منت  و صادقانه به ملت عزيز ايران اسلامي ، به من  عطا شده است ، براي روح  پرفتوح  آن بزرگمرد  شجاع  و تحول آفرين علو درجات را در بهشت برين  آرزومندم  و اميد دارم  كه در پناه  عنايات  و راهنمايي هاي مشفقانه و حكيمانه رهبر معظم انقلاب  ، حضرت آيه الله العظمي  خامنه اي ( مدظله العالي) بتوانم پاسخگوي اين اعتماد  غرور آفرين  بوده  و سعادت  و توفيق  حفظ  اين نشان  افتخار  آفرين  اهدايي از سوي ملت  شهيد پرور  را داشته باشم.

ياد و نام شهيدان  رجايي و باهنر  و همه عزيزان  شهيد و شاهد در دوران  پرافتخار  انقلاب  اسلامي ، خصوصا   معلمان و دانش آموزان  شهيد را گرامي مي دارم و اميدوارم بتوانم رهروي صادق  براي ادامه  راه آن شهيدان با ياري ملت بزرگ  ايران اسلامي باشم.

نقش بي بديل  نمايندگان شريف مجلس شوراي اسلامي  در همراهي ، همدلي و همگامي با دولت تدبير  واميد  در ماه هاي آغازين دولت يازدهم ، نشان از درايت ، مسئوليت شناسي  و تعهد آنان به شرافت نشان  بزرگ  نمايندگي  ملت قهرمان  ايران دارد . همچنين از حسن اعتماد ،همدلي ، راهنمايي و بزرگ منشي  هيات محترم دولت وشخص رياست  محترم  جمهوري اسلامي ايران، جناب آقاي  دكتر حسن روحاني ، به عنوان سكانداركشتي  قوه مجريه كه با  معرفي اينجانب به عنوان وزير بزرگترين و اثر گذار ترين وزارتخانه دولت زمينه اي مناسب  براي  عرضه خدماتي بيشتر را فراهم آورده اند سپاسگزارم.

جامعه بزرگ  فرهنگيان ، معلمان عزيز ، معاونان ، مديران، مشاوران  و همراهانم در وزارت آموزش وپرورش  سهمي بزرگ  در اعطاي اين نشان  افتخار و خدمت دارند  كه بر خود فرض مي دانم، در عمل و در صحنه خدمت  و تلاش  صادقانه، بي وقفه  پاسخگوي  محبت هاي بيدريغ آنان باشم.

به عنوان خدمت گزاري كه كسوت معلمي را بالاترين  افتخار و توفيق  خدمت  در اين فضاي  معنوي  را ارزشمند ترين هديه الهي   مي داند، بر خود فرض مي دانم  كه امانتدار شايسته  و صادقي براي حفظ اين گوهر ارزشمند  باشم و اميدوارم كه خداوند  بزرگ و خالق منان نيز مرا ياري نمايد و لحظه اي مرا به خود وانگذارد تا بتوانم پاسخگوي مطالبات  برحق و هويت آفرين معلمان  و فرهنگيان  عزيز باشم.  انشاءالله .

  علي اصغر فاني

 




تاریخ: دو شنبه 6 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری

«علی‌اصغر فانی» شصت و پنجمین وزیر آموزش و پرورش ایران شدعلی‌اصغر فانی، شصت و پنجمین وزیر آموزش و پرورش از سال 1300، و دوازدهمین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب اسلامی ایران شد.

 

        به گزارش فارس، پس از کش و قوس‌های فراوان، در نهایت امروز علی‌اصغر فانی به عنوان دوازدهمین وزیر آموزشو پرورش ایران انتخاب شد.

به گفته خودش تدریس، را از سال 1349 و از سن 15 سالگی در کلاس‌های شبانه آغاز کرد و در سال 1359 به استخدام آموزش و پرورش در آمد.

فانی متولد 1333 در تهران، متأهل و دارای دو فرزند است؛ وی دیپلم ریاضی خود را از دبیرستان دکتر هشترودی  تهران دریافت کرد و موفق به کسب مدرک لیسانس مهندسی راه و ساختمان از دانشکده فنی دانشگاه تهران شد و هم اکنون دارای دکترای مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی از دانشگاه تربیت مدرس تهران است.

 در کارنامه اش:وی معاونت آموزشی منطقه 16 تهران، ریاست آموزش و پرورش منطقه 16 تهران، مدیرکلی آموزش و پرورش استان کردستان، معاونت آموزشی وزارت آموزش و پرورش، معاونت فرهنگی بنیاد شهید انقلاب  اسلامی، معاونت برنامه‌ریزی و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش، معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، سرپرست وزارت آموزش و پرورش در سال 1384، رئیس کمیسیون تعلیم و تربیت و کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس مشاهده می‌شود.

از جمله تألیفات وی می‌توان به «توصیه به مدیران مدارس کشور)، «توصیه به رؤسای آموزش و پرورش»، «فراتجربه»، «ظرفیت خط مشی گذاری» و حدود 30 مقاله علمی، پژوهشی منتشر شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی اشاره کرد.

 

 جناب اقای فانی وزیر محترم اموزش وپرورش:

   اینجانب  : نیز  به نمایندگی از طرف اموزشیاران  نهضت سواد اموزی استان قزوین

وهمکاران فرهنگی استان  قزوین   این موفقیت بزرگ را به  حضرتعالی وجامعه فرهنگی  کشورمان

تبریک وتهنیت عرض مینماییم. امیدوارم زیر سایه حضرت باریتعالی موفق وموید باشید.

 




تاریخ: یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری
 اخبار  
     

تاریخ خبر :  04/08/92    13:1:52    
  دومین جلسه توجیهی کاربران سامانه سوادآموزی مناطق تابعه اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین در تاریخ 1/8/92 برگزار گردید.
 
 
 

دومین جلسه توجیهی کاربران سامانه سوادآموزی مناطق تابعه اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین در تاریخ 1/8/92 برگزار گردید.

طبق دعوتنامه قبلي دومين جلسه توجيهي سامانه سوادآموزي با حضور كليه كاربران و كارشناسان حوزه سوادآموزي شهرستان ها و مناطق تابعه اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین در تاریخ 1/8/92 از ساعت 9 صبح الي 30/13 برگزار گرديد . در اين جلسه شاه حسيني ، سرپرست حوزه معاونت سوادآموزي ضمن عرض خير مقدم ، مطالبي را در خصوص اهمیت و دقت بیشتردر ثبت اطلاعات در سامانه سوادآموزي با توجه به مباحث مطرح شده در جلسه اخیر معاونین و روسای ادارات سوادآموزی کشور بیان نمود.  در ادامه حسامي ، مسئول سامانه سوادآموزي استان در ادامه مباحث جلسه اول به تشریح تغییرات در آخرین نگارش ابلاغی سامانه سوادآموزي پرداخت . در پايان نيز اشكالات و موانع موجود در سامانه سوادآموزي جمع بندي گرديد ، تا در اسرع وقت نسبت به رفع و پيگيري آن اقدام شود .




تاریخ: یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری

با رأي موافق نمايندگان :

فاني به جمع وزيران دولت روحاني پيوست/ آموزش و پرورش در نيمه پاييز صاحب وزير شد

 

        

 

    

 

 

 


نمايندگان در نشست علني امروز با انتخاب علي‌اصغر فاني به‌عنوان وزير آموزش و پرورش موافقت كردند.

به گزارش مركز اطلاع رساني وروابط عمومي وزارت آموزش وپرورش به نقل از خبرگزاري خانه ملت، نمايندگان در نشست علني امروز (يكشنبه 5 آبان‌ماه) مجلس شوراي اسلامي بعد از استماع صحبت‌هاي موافقان و مخالفان وزير پيشنهادي آموزش و پرورش و سخنان علي‌اصغر فاني با انتخاب اين وزير پيشنهادي با  185رأي موافق،  53 رأي مخالف و 24 رأي ممتنع موافقت كردند.

ايرانپور نماينده مردم مباركه و طلا نماينده مردم تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر به‌عنوان مخالفان وزير پيشنهادي و عزيزي فارساني نماينده مردم اردل، سلطاني نماينده مردم بروجن، اسدالهي نماينده مردم تربت‌جام و باقري بناب نماينده مردم بناب به‌عنوان موافق وزير پيشنهادي صحبت كردند.

علي‌اصغر فاني وزير پيشنهادي آموزش و پرورش نيز متولد 1333 داراي دكتراي مديريت دولتي بوده و هم‌اكنون عضو هيئت علمي دانشگاه تربيت مدرس است.

فاني، مديركلي چندين دوره آموزش متوسطه آموزش و پرورش در دوره وزارت مظفر و اكرمي و همچنين مديريت مناطق و مديركلي آموزش و پرورش را در كارنامه خود دارد. وي در دولت نهم و قبل از روي كار آمدن محمود فرشيدي، 70 روز سرپرست وزارت آموزش و پرورش بوده است.

فاني معاون آموزش و پرورش در دولت خاتمي نيز بوده است.





تاریخ: یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری
 
 
 
                                
                                                                                                                 
                                                                                               
1

                        

 




 



تاریخ: شنبه 4 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری
 
17:171392/8/1 چهارشنبه                                    نماينده مجلس شوراي اسلامي :
وزيرمعرفي شده آموزش و پرورش را متحول مي كند

 

نماينده مردم دماوند و فيروزكوه در مجلس شوراي اسلامي گفت: با توجه به شناختي كه از وزير معرفي شده به مجلس شوراي اسلامي براي پست آموزش و پرورش دارم معتقدم تحول اساسي در اين حوزه ايجاد مي كند.

 به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش پرورش  به نقل از ايرنا ، حميدرضا مشهدي عباسي اظهار كرد:

 

علي اصغر فاني طرح هاي بسيار خوبي براي ارتقا آموزش و پرورش دارد كه به طور حتم موفق خواهد بود.

 

وي گفت: پيگير آن هستيم با كمك ساير نمايندگان مجلس، وزير پيشنهادي با راي بالا سكان آموزش و پرورش را به د

ست گيرد.

مشهدي عباسي افزود: آموزش و پرورش از وزارتخانه هاي بسيار مهم است و وزير آن بايد مانند وزير اقتصاد با راي بالايي از مجلس راي اعتماد بگيرد.

گفتني است ، رييس جمهوري روز شنبه در نامه اي «رضا فرجي دانا»، «سيد رضا صالحي اميري» و «علي اصغر فاني» را به ترتيب به عنوان وزيران پيشنهادي علوم، تحقيقات و فناوري، ورزش و جوانان و آموزش و پرورش براي گرفتن راي اعتماد به مجلس معرفي كرد.

جلسه بررسي صلاحيت سه وزير پيشنهادي دولت يكشنبه آينده برگزار مي شود.





تاریخ: شنبه 4 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری

      بیسوادی در ایران امتیاز محسوب می‌شود !   

 
                                 
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: باید ساز و کاری ایجاد کنیم تا سواد آموزان بر اساس بهبود عملکرد سواد کسب کنند.

به گزارش ایسنا، علی باقرزاده در جشنواره تقدیر از دستگاه های مشارکت کننده در امر سوادآموزی خراسان شمالی با اظهار اینکه در کشورهای دیگر اگر کسی اظهار بی سوادی کند نبود سواد برای فرد مشکل و مسائلی را به همراه دارد افزود: این درحالیست که در ایران روال کارها برای شخص بی سواد آسان می شود که این خود یک نوع امتیاز برای فرد بی سواد است.

وی ادامه داد:تلقی بی سوادی به عنوان یک امتیاز خود مشکل و عوارضی را در راستای سواد آموزی به دنبال دارد.

باقرزاده گفت:بی سواد در دنیا با سه ویژگی آسیب دیده، آسیب پذیر و آسیب رسان شناخته می شود و به همین دلیل باید به امر سوادآموزی توجه کرده و برای حل آن برنامه ریزی کنیم.

وی یادآور شد:بر طبق آمار، عمده تصادفات منجر به فوت یا تصادفات سنگین از سوی کسانی است که سواد اولیه را ندارند و این امر به علت این است که مقررات یا التزام مقررات راهنمایی و رانندگی را نمی دانند.

باقرزاده افزود: ریشه بیشتر مشکلات فرهنگی از بی سوادی ناشی می‌شود.

 
 






تاریخ: جمعه 3 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری

عید سعید غدیر خم

.

.

( من کنت مولا فهذا علی مولا )

حلول عید ولایت و امامت را که به شکرانه ی تکمیل دین و تتمیم نعمت همگان

با عرشیان و فرشیان است ، محضر شما  و همه ی شیعیان

تبریک و تهنیت عرض می نمایم

.

.

گفت پیـغمبر به یــارای سخــن /  پیک رب العالمین آمد به من

گفت حیدر را خدا این تحـفه داد /  بر همه خلق جهان فضلش نهاد

گشت داخــل از یقین زوج بتول / در ولایــت با خداونــد و رسول

.

....

من یک مسلمانم ولى را مى‏شناسم

مولا على مولا على را مى‏شناسم

مهر على را تا ابد در سینه دارم

در سینه از مهر على گنجینه دارم . . .

عید غدیر خم مبارک باد

.




تاریخ: پنج شنبه 2 آبان 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری



برنامه علی‌اصغر فانی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای کسب رای اعتماد برنامه خود را به مجلس ارائه داد.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت متن کامل برنامه علی‌اصغر فانی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای کسب رای اعتماد مجلس به شرح زیر است.

ارزش‌ها و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی که ریشه در تعالیم انسان‌ساز مکتب وحی و مجاهدت‌ها و ایثار میلیونها انسان آزاده و مومن دارد، میراث گرانبهایی است که حفظ و اشاعه آن، رسالتی خطیر برای نسل‌های آینده به شمار می‌رود و بی‌شک در این میان نقش نظام آموزش و پرورش،بسیار مهم و حائز اهمیت است.

در دنیای امروز که دشمنان دین‌مداری، آزادگی و دانایی، به روش‌های مختلف ارکان و دستاوردهای انقلاب اسلامی را، به ویژه در حوزه‌های فرهنگی و اعتقادی، مورد هجمه‌های ناجوانمردانه قرار می‌دهند، اهمیت و نقش نظام آموزش و پرورش دو چندان شده است.

مراجع و نهادهای سیاستگذار جامعه، با درک صحیح از این موفقیت همواره دغدغه و توجه خود را در مورد ضرورت تحول و اصلاح نظام آموزشی ابراز داشته‌اند. رهنمودهای بینانگذار کبیر جمهوری اسلامی که مسئله فرهنگ و آموزش و پرورش را در راس مسائل کشور دانسته‌انهد و تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری، در آنجا که آموزش و پرورش را قاعده و اساس نظام جمهوری اسلامی ایران می‌دانند و بر اجرای برنامه تحول و به مرحله عمل مرساندن آن تاکید می‌ورزند، از جمله مهم‌ترین دلایل و ضرورت‌های تحول بینادین در این نهاد سرنوشت‌ساز به شمار می‌رود.

اکنون، جامعیت اسناد فرادستی نظام آموزش و پرورش، شامل:‌«سیاست‌های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پروش»، «نقشه جامع علمی کشور»، «فلسفه تربیت رسمی و عمومی»، «سند تحول بنیادی آموزش و پرورش» و »برنامه‌ پنجساله پنجم توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور» و همسویی بسیار بالایی آنها با یکدیگر، فرصتی ارزشمند را در اختیار مدیران ارشد و کارشناسان و معلمان آموزش و پرورش و سایر ارکان سهمین و موثر قرار داده اهست تا موجبات استقرار نظام آموزش و پرورش طراز جمهوری اسلامی ایران را با مزیت‌های رقابتی در سطح منطقه، در افق چشم‌انداز 1404 فراهم آورند.

به موجب مفاد اسناد فوق‌الذکر، برای اولین بار در تاریخ نظام آموزش و پرورش رسمی در ایران، تامی نهادهای قانون متولی سیاستگذاری در کشور، با اجماعی بی‌سابقه، تکالیف قانونی مشخصی را در زمینه تحول بینادین نظام آموزش و پرورش عهده‌دار شده‌اند. از این رو، در تهیه برنامه حاضر تلاش شده است تا از همه رهنمودها و اسناد یاد شده استفاده شود. افزون بر این، در جای جای آن ا زمفاد سیاست‌های کلی تحول نظام اداری، سند راهبردی کشور در امور نخبگان، دیدگاه‌ها و منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت تدبیر و امید رویکردهای رئیس جمهور محترم جناب آقای دکتر روحانی در حوزه آموزش و پرورش بهره لازم گرفته شده است.

در این برنامه ابتدا مهمترین چالش‌های فراروی نظام آموزش و پرورش کشور با استفاده از مطالعات و پژوهش‌های انجام گرفته و نتایج آسیب شناسی‌های میدانی، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است؛ که حاصل آن به دلیل اختصار برنامه در پیوست درج شده است.

در ادامه این برنامه‌ها آمده است: سپس مولفه‌های اصلی برنامه مشتمل بر باورها و بایدها، برنامه کلان، راهبرد اصلی، سیاست‌های اجرای و راهکارهای برنامه در 12 قلمرو مورد اشاره قرار گرفت هاست.

امید است با استعانت از انعطاف الهی و همکاری و تعاون همه نیروهای خدوم و مومن آ»وزش و پرورش و صاحبنظران حوزوی و دانشگاهی، وزارت آموزش و پرورش بتواند گامهای جدی و در خوری را در مسیر تعالی نظام تعلیم و تربیت اسلامی بردارد.

بی‌شک، همراهی و همیاری نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و سایر مراجع سیاستگذار نقش بسزایی در این مهم ایفا خواهد کرد.

و من‌الله التوفیق

باورها و بایدها

1- رسالت خطیر آموزش و پرروش، رشد و شکوفایی استعدادهای فطری و فراهم آوردن زمینه تربیت‌پذیری دانش‌آموزان در تمام ساخت‌های وجودی، برای دستیابی به مراتبی از حیات طیببه است. در این فرایند، تربیت دینی و اخلاق‌گرایی، عقلانیت، تدبیر و اعتدال، تقویت هویت ایرانی - اسلامی، در محور اساسی برنامه و فعالیت‌ها قرار دارد.

2- آموزش و پرورش به مثابه مهمترین نهاد تریت نیروی انسانی و مولد سرمایه اجتماعی، امری حاکمیتی قلمداد می‌شود که باید ضمن مشارکت پذیری و توسعه همکاری‌های بین دستگاهی و کاهش تصدی‌گری‌های غیر ضروری در بعد اجرا، زمینه تربیت‌پذیری نسنل جوان را مبتنی بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی فراهم آورد.

3- آموزش و پرروش یک نهاد فرهنگی - اجتماعی است که با ارتقای کارکرد فرهنگی - تربیتی خود، می‌تواند و می‌باید، رسالت خطیر خویش را رد تحقق اهداف مهندسی فرهنگی و اعتلای فرهنگ عمومی کشور، جلوگیری از نابسامانی‌های اجتماعی و مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم؛ بویژه با ترویج و نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی - ایرانی، به خوبی ایفا نماید.

4- تحول بنیادین در آموزش و پرورش، برای دستیابی به آموزش و پرورش طراز جمهوری اسلامی ایران و پاسخگویی به تحولات محیطی، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و تحقق آن نیازمند عزم ملی و همراهی و مساعدت همه جانبه و نظام‌مند تمام نهادها، سازمانها و دستگاه‌های حاکمیتی و سایر ارکان و عوامل سهیم و موثر در نظام تربیت به ویژه نهاد خانواده و رسانه‌ ملی می‌باشد؛ که باید در بلندمدت به صورت مستمر و به دور از شتابزدگی پیگیری شود.

5- معلم، عنصر اصلی تعلیم و تربیت و عامل اساسی تحول بنیادین است. بر این مبنا اعتلای منزلت اجتماعی و بهبود وضعیت معیشت معلماان، افزایش انگیزه آنان برای خدمت، ارتقای کیفیت نظام تربیت معلم و توسعه مستمر شایستگی‌‌ها و توانمندی‌های علمی، حرفه‌ای و تربیتی فرهنگیان در اولویت برنامه‌ها قرار دارد و باید زمینه مشارکت حداکثری آنان در فزایندهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری فراهم آید.

6- افزایش کارایی و اثر بخشی سازمان بزرگ و گسترده آموزش و پرورش، در گرو بهره‌مندی از مدیران مجرب و توانمند، دارای مقبولیت و محبوبیت با رعایت اصل شایسته‌سالاری و پرهیز از ملاحظات جناحی است. در مدیریت آموزش و پرروش باید تفکر برنامه‌‌»حوری مبتنی بر یافته‌های علمی - پژوهشی و تجربیات بومی و جهانی و بویژه بهره‌مندی از نظرات کارشناسی و تصمیم‌سازی مورد توجه جدی قرار گیرد.

7- اقتصاد آموزش و پرورش، در سنوات اخیر به یک چالش اصلی فراروی مدیریت این نهاد مولد سرمایه انسانی و اجتماعی تبدیل شده است. مدیریت بهینه منابع و مصارف، افزایش بهره‌وری، استفاده حداکثری از مشارکت‌های مردمی و افزایش سهم آموزش و پرورش از تولید ناخالص داخلی (GDP) در طراز کشورهای منطقه نیازمند همراهی و مساعده مراجع سیاستگذار فرادستی و شناسایی منابع مالی جدید و متنوع است.

راهبرد اصلی:

«ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در همه مولفه‌ها و ارکان نظام آموزش و پرورش»

برنامه کلان

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، برنامه کلان و بلندمدت نظام آموزش و پرورش می‌باشد که در برنامه این جانب، با هدف همگرایی، انسجام و هماهنگی در اجرای «بنیان‌های نظری نظام آموزش و پرروش» مورد توجه قرار گرفته است.

سیاست‌های اجرایی

1- ایجاد مفاهیم مشترک و عزم ملی برای همکاری هر چه بیشتر نهادهای قانونگذار و دستگاه‌های اجرایی؛ برای تحقق اهداف تحول بنیادین آموزش و پرورش.

2- تدوین نقشه راه مدون و یکپارچه و در برگیرنده همه برنامه‌های لازم برای تحقق زیرنظام»‌های سند تحول بنیادین؛ با تاکید بر بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت قوانین و اسناد بالادستی.

3- توانمندسازی نیروی انساین و افزایش صلاحیت‌ها و شایستگی‌های حرفه‌ای و مهارتهای علمی و تخصصی معلمان.

4- ظرفیت‌سازی نهادها در سطح مختلف؛ به منظور تقویت دانش فنی، ایجاد انگیزه و جلب مشارکت کلیه عوامل موثر، به ویژه نهاد خانواد.

5- اجرای تدریجی؛ هوشمندانه و به دور از شتابزدگی برنامه‌ها؛ متناسب با اولویت و تامین زیرساخت‌های کلدی و فراهم آوردن بسترهای اجرایی مورد نیاز.

6- توجه جدی به اقتصاد آموزش و پرورش؛ در همه سطوح تصمیم‌گیری و تلاش برای ارتقای بهره‌وری منابع موجود و تامین منابع جدید.

7- کاهش تمرکز و تفویض اختیار به ادارات کل استان‌ها، ادارات مناطق و مدارس؛ با تاکید بر تعیین و اجرای استانداردها و شاخص‌های مربوط (ملی و استانی).

8- نظارت، ارزیابی و پایش مستمر برنامه‌ها، فعالیت‌ها و نتایج آنها.




تاریخ: سه شنبه 30 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری

 

 

 

  علی باقرزاده معاون وزیر و رییس نهضت سوادآموزی: امروز ناگزیر به برون سپاری امور هستیم تاریخ خبر :  28/07/92
رییس سازمان نهضت سواد آموزی بر استفاده از بخش خصوصی و برون سپاری در این سازمان تاکید کرد و گفت: امروز نهضت سواد آموزی ناگزیر به برون سپاری شده است.

          


رییس سازمان نهضت سواد آموزی بر استفاده از بخش خصوصی و برون سپاری در این سازمان تاکید کرد و گفت: امروز نهضت سواد آموزی ناگزیر به برون سپاری شده است.

 

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در نشست  معاونین و روسای سوادآموزی استان‌های سراسر کشور که با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش و نماینده ولی فقیه در سازمان نهضت سواد آموزی برگزار شد، باقرزاده برون سپاری در سال 89 را هفت درصد و در سال 90 ، 39 درصد اعلام کرد و افزود: در سال 91 این آمار به 51 درصد رسیده است، چرا که سازمان بر اساس قوانین و مقررات و استفاده از بخش خصوصی در امر سواد آموزی تلاش خوبی را انجام داده است.

 

وی افزود: امروز سه تغییر اساسی به صورت همزمان در سازمان نهضت سواد آموزی انجام شده است که انرژی و وقت زیادی را از سیستم گرفت.

 

وی ادامه داد: مصوبه دولت در اردیبهشت ماه سال 1390 برای تغییر در ساختار سازمانی مولفه اثرگذاری در جریان فعالیت‌های سواد آموزی بود. در قالب این مصوبه تغییراتی صورت گرفت که با تغییرات گذشته سازمان متفاوت بود. سازمان ناگزیر بود برای تحقق گفته‌های امام و رهبری که به منزله اهداف سازمان بود، پیوستگی و انسجام مدیریت را به وجود بیاورد.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بر همین اساس رییس سازمان به عنوان معاون وزیر و ریاست ادارات نهضت سواد آموزی در استان‌ها بخشی از آموزش و پرورش شدند تا بتوان از ظرفیت و پتانسیل آموزش و پرورش در بحث سواد آموزی در کشور استفاده کرد.

 

وی با اشاره به مشکلات پیش رو برای انجام این ادغام گفت: یکی از مهمترین عوارض این ادغام در کنار خوبی‌ها این بود که نهضت سواد آموزی در آموزش و پرورش ناشناخته بود و یک سردرگمی سازمانی ایجاد کرد. در شهرستان‌ها مدتی درگیر این تغییرات بودیم.

 

باقرزاده ادامه داد: در کنار این تغییر ساختار تغییر آموزشی هم داشتیم به طوری که ساختار آموزشی سازمان پس از تصویب به یک دوره معادل سه دوره اول ابتدایی و یک دوره معادل دوره دوم ابتدایی تبدیل شود. تمام مقررات ثبت نام، برگزاری کلاس و ارزشیابی پایانی دوباره پایه گذاری شد.

 

وی با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات سازمان تغییر وضع آموزشیاران بود، افزود: باید 39 هزار و 200 آموزشیار را تبدیل وضع می‌کردیم و این افراد باید استخدام می‌شدند. باید شرایط تغییر کار به آنها آموزش داده می‌شد که این کار صورت گرفته و همه این افراد تبدیل وضع برایشان انجام شده است.

 

باقرزاده با اشاره به تهیه بانک اطلاعاتی اسمی برای سواد آموزان کشور به عنوان یک دستاورد بزرگ سازمان گفت: این بانک حدود 80 درصد تکمیل شده است و امیدواریم 20 درصد باقیمانده نیز در کمترین زمان تکمیل شود.

 

وی افزود: با توجه به ۱۱۰ هزار بیسوادی که در شهر تهران در سرشماری سال 1390 وجود داشتند، بعضی نهادها اظهار می‌کردند که اگر بحث سواد آموزی به ما سپرده شود ظرف مدت سه ماه این کار را تمام می‌کنند. این نشان دهنده این است که این افراد یا سواد آموزی را نمی‌شناسند و یا از سه ماه تشخیص درستی ندارند. یقینا سواد آموزی در بستر زمان انجام می‌شود.

 

وی در خصوص آموزش‌ها در زمینه شناخت سواد آموزی نیز افزود: 50 هزار مدیر مدرسه در سال گذشته 16 ساعت آموزش دیدند در بحث کارهای پژوهشی در سال 91 هفت عنوان و در سال 92 تا کنون 14 عنوان پژوهش انجام داده‌ایم و بیش از 20 مورد مطالعه میدانی در استان‌های مختلف توسط سازمان صورت گرفته است.




تاریخ: سه شنبه 30 مهر 1392برچسب:,
ارسال توسط شبنم مختاری
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 33
بازدید ماه : 6
بازدید کل : 41209
تعداد مطالب : 600
تعداد نظرات : 24
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


حذف لینک مخفی ما حرام بوده و عواقب اخروی خواهد داشت

   السلام علیک یا سلطان خراسان

height="300" style="position:fixed; right:0px; top:0px; margin:0px; padding:0px"> Fixed Pic by www.1abzar.com ---> دریافت کد خداحافظی

دریافت کد پیغام خوش آمدگویی

t
khabarkhoon.com
تاریخ روز
=367DB3&kadr=1&shahr=17-1">